• Adres: Halteweg 6, 7122MB AALTEN, Telefoon: 06 82 83 36 75 , Mail: momodogs.nl@gmail.com

 • Aanbeveling voor de volgende specialisten

 • Bij de revalidatie / behandeling van uw hond kan het zijn dat er meer nodig is als alleen de Hydrotherapie.

  Zo kan het gebeuren dat wij tijdens de therapie of zelfs al tijdens de intake dingen signaleren die andere specialisten beter kunnen behandelen. Vaak versterkt een combinatie van verschillende therapieën het genezingsproces.

  Zo kunnen wij u adviseren contact op te nemen met een andere specialist. Hieronder presenteren wij enige deskundigen.

 • Dierfysiotherapie

  Ada ten Hagen

  06 25 50 27 13

  en vele anderen

  MOMODOGS werkt samen met Ada. De meeste intakes / behandelingen doen we samen, zodat we een brede kijk kunnen krijgen van uw hond.

  Soms kan het raadzaam zijn, in het belang van uw hond, om alleen fysiotherapie als behandeling in te zetten, soms een combinatie.

  Ada is lid van NVFD (Ned. Ver. voor Fysiotherapie bij Dieren) en een zeer kundige fysiotherapeute.

  Voor meer informatie:

  lees verder

 • Acupunctuur

  Linda Boggie

  0570 62 34 33

  Acupunctuur is een medische behandel methode die al duizenden jaren bij mens en dier wordt toegepast. De combinatie Acupunctuur en Hydrotherapie is een zeer goede. Wij bevelen u deze behandeling sterk aan.

  Het oudste bericht over het toepassen van acupunctuur behandeling komt uit Sri Lanka van 4000 jaar geleden, waarbij de behandeling bij een olifant wordt beschreven. Acupunctuur is wel bekend als behandelmethode bij mensen maar wordt ook bij de hond, kat en paard voor een breed scala aan aandoeningen met succes gebruikt.

  Lees Verder

 • Osteopathie

  Martine Burgers

  06-23254026

  en vele anderen

  De osteopathie is een holistische, manuele geneeswijze. Het lichaam wordt in zijn totaliteit benaderd, bekeken en behandeld en het ‘gereedschap’ dat gebruikt wordt voor de behandeling zijn de handen van de osteopaat. De theorie achter de osteopathie is dat alle weefsels in een lichaam moeten kunnen bewegen om het lichaam zo optimaal mogelijk te kunnen laten functioneren.

  Zolang alle structuren (gewrichten, spieren, bindweefselvliezen, organen, bloedvaten, schedelbeenderen, etc.) bewegen zoals zij horen te doen, functioneert een lichaam op zijn best en is het lichaam ook het beste in staat om verstoringen van buitenaf zelf op te lossen.

  Op het moment dat in één of meerdere regio’s de beweeglijkheid verstoord of verhinderd is (blokkade), kunnen er klachten ontstaan. 

  Lees verder

 • Orthomanueel Dierenarts

  Uri Vecht

  0317- 415644 / 0341-551741

  Hernia's, ruggen / heupen die niet recht staan, dan moet je bij Uri zijn.

  Een zeer kundig dierenarts, die zich gespecialiseerd heeft in de orthomanuele geneeskunst. Menig herniapatien(tje) ging (gedeeltelijk) verlamt de spreekkamer in en kwam er lopend weer uit. 

  Een aanrader, zeker bij hernia's!

  Lees Verder